Logo bg.boatexistence.com

Може ли plushcare да предпише ambien?

Съдържание:

Може ли plushcare да предпише ambien?
Може ли plushcare да предпише ambien?

Видео: Може ли plushcare да предпише ambien?

Видео: Може ли plushcare да предпише ambien?
Видео: ДЕЛО РАСКРЫТО. Печальная история Мишель МакНилл. Неразгаданные тайны 2024, Юни
Anonim

Важно е да се отбележи, че PlushCare лекарите не могат да предписват успокоителни като Ambien, Lunesta или Sonata. Трябва да посетите лично лекар за тези лекарства.

Може ли PlushCare да предписва хапчета за сън?

PlushCare поддържа 97% оценка на удовлетвореността на пациентите. Можете да говорите с топ лекар от телефона или компютъра си, да получите диагностицирани и предписани лекарства за безсъние, които не са класифицирани като контролирано вещество, за 15 минути. PlushCare наема само лекари, които са завършили 50-те най-добри медицински училища в САЩ.

Може ли K He alth да предпише Ambien?

Ние не предписваме контролирани вещества включително:Противотревожни или седативни лекарства, като Xanax (Alprazolam), Ambien (Zolpidem), Lunesta (Eszopiclone), и Ativan (Lorazepam)

Може ли DR при поискване да предпише сънотворни?

Доставчиците на DoD не предписват контролирани вещества. … Лекар при поискване Психиатрите могат да предписват лекарства, когато е необходимо за лечение; Въпреки това, Doctor on Demand не предписва никакви контролирани вещества, като бензодиазепини (например Xanax, Valium, Klonopin и др.), или стимуланти (например, Ritalin, Adderall).

PlushCare предписва ли контролирани вещества?

PlushCare не може да предписва контролирани вещества.

Препоръчано: