Logo bg.boatexistence.com

Акусът все още ли е разрешен?

Съдържание:

Акусът все още ли е разрешен?
Акусът все още ли е разрешен?

Видео: Акусът все още ли е разрешен?

Видео: Акусът все още ли е разрешен?
Видео: Лучшие Английские Акустические Песни о Любви 2021 - Лучшие хиты, баллада, кавер 2024, Може
Anonim

Войниците на САЩ Армията вече няма да носи Универсалния камуфлажен модел, известен още като модел на армейската бойна униформа (ACU) или цифров камуфлаж от 1 октомври 2019 г. … OCP обикновено се счита за голямо подобрение в сравнение с ACU, според Soldiers.

MultiCam все още ли е разрешен?

Войниците могат също да носят униформи и полево оборудване, моделирани в камуфлажния модел на операцията за трайна свобода (MultiCam) вместо OCP, казаха служители на армията. Това може продължи до 1 октомври 2018 г., датата на износване на униформите на OEF-CP и UCP, кафяви тениски и кафяви ботуши.

Каква е текущата бойна униформа на армията?

Армейската бойна униформа (ACU) е текущата бойна униформа, носена от армията на Съединените щати, военновъздушните сили на САЩ и космическите сили на САЩ. … Той също така е наследник на бойната униформа на Airman за ВВС на САЩ.

Армията все още ли използва UCP?

Универсалният камуфлажен модел беше преустановен от армията в края на септември 2019 г. за униформи, въпреки че все още вижда ограничено използване при други съоръжения, като броня и студено време свръх екипировка. Когато военните започнаха постепенно да премахват UCP, много държавни отбранителни сили започнаха да го приемат като своя униформа.

Кога можете да носите Acus?

НОВОТО ACU СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО БОЙНА УНИФОРМА, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ДА СЕ НОСИ ПОД БЕЗПЕЛЕЖКИ. УНИФОРМАТА СЕ ПРЕДПИСВА ЗА ЦЕЛОГОДИШНО НОСЕНЕ ЗА ВСИЧКИ ВОЙНИКИ, ОСВЕН АКО КОМАНДИЯ НЕ ПРЕПОРЪЧИ ДРУГО. ВОЙНИКИТЕ МОГАТ ДА НОСЯТ СТЪПКАТА ЗА ACU OFF, ОСВЕН АКО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ КОМАНДИРА.

Препоръчано: