Logo bg.boatexistence.com

Ще играе ли Jamison Crowder?

Съдържание:

Ще играе ли Jamison Crowder?
Ще играе ли Jamison Crowder?

Видео: Ще играе ли Jamison Crowder?

Видео: Ще играе ли Jamison Crowder?
Видео: JAMISON CROWDER DOES WHAT?! Is He Crazy For This? #shorts #nfl #nygiants #sleep #widereceiver #nyc 2024, Може
Anonim

Статус на играта: Jamison Crowder е АКТИВЕН за седмица 4. Актуализация за деня на играта: Очаква се Crowder да играе в неделя срещу Tennessee Titans, според Адам Шефтър от ESPN.

Джеймисън Краудър ще играе ли?

Crowder ще направи своя дебют през 2021 г. в неделя, след като пропусна седмица 1 поради протоколи за здраве и безопасност на COVID-19, преди да отпусне последните две игри поради проблем със слабините.

Джеймисън Краудър ще играе ли на седмица 3?

Петъчна актуализация: Jamison Crowder е посочен като съмнителен за седмица 3 с нараняване на слабините, според доклада за наранявания.

За кого играе Джеймисън Краудър в NFL?

Jets широкият приемник Джеймисън Краудър може да бъде играч, който да гледате с крайния срок за търговия на НФЛ 2021 г., определен за ноември.2, но не мисли за бъдещето си. Преди пътуването на седмица 7 до New England Patriots - 13:00 часа. мач в неделя на стадион Gillette във Фоксбъро, Масачузетс.

Добър ли е Jamison Crowder?

Не би било излишно да се каже, че Crowder е е най-добрият офанзивен играч на Jets, откакто пристигна през 2019 г. Crowder, който току-що навърши 28 години, е хванал общо от 137 паса (211 мишени) за 1, 532 ярда и 12 тъчдауна в 28 изиграни мача. … Неговите 7,6 въздушни ярда на цел се класираха на 97-о място сред приемниците миналия сезон.

Препоръчано: