Logo bg.boatexistence.com

Стоу и Ерик заедно ли са?

Съдържание:

Стоу и Ерик заедно ли са?
Стоу и Ерик заедно ли са?

Видео: Стоу и Ерик заедно ли са?

Видео: Стоу и Ерик заедно ли са?
Видео: Двоен агент ли е Елена от Ергенът 2024, Може
Anonim

С течение на времето Стоу се оказа способен и беше забелязан от датския губернатор на града Трюгр, избран заедно с Ерке Бодилсон да служи като Reeves. двамата се сближиха и създадоха романтична връзка, която скриха от обществеността.

Можете ли да романсирате Стоу?

Stowe romance (?) … Stowe, харизматичният Sheer Reeve на Lunden, изглежда в началото е романтичен вариант. Когато го срещнете за първи път, когато пристигнете в Лунден, можете да флиртувате с него, докато се биете с бандити до него. Това обаче е доколкото някога ще стигнете: сърцето на Стоу принадлежи на друг.

Трябва ли да флангам с Ерке или Стоу?

Можете да изберете или да подсигурите Springalds със Stowe, да флангирате нашествениците с Ерке или да отидете сами. Ние харесваме Stowe повече, а Springalds са готини, така че избрахме тази опция.

Можете ли да излизате с Randvi AC Valhalla?

Най-сигурният избор тук е да изберете Грижа за вас като приятел. Но ако сте настроени да се забавлявате с AC Valhalla Randvi, не всичко е загубено. Ще можете да се свържете с нея по-късно безопасно, след като Сигурд и Рандви се разделят. По този начин няма да разстроите Сигурд и да рискувате края, който ще получите.

Кой уби Тригър?

През 873 г. Тригър е убит във вилата си от Ордена на Древните.

Препоръчано: