Logo bg.boatexistence.com

Може ли да се играе township офлайн?

Съдържание:

Може ли да се играе township офлайн?
Може ли да се играе township офлайн?

Видео: Може ли да се играе township офлайн?

Видео: Може ли да се играе township офлайн?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Юли
Anonim

Да. Необходима е мрежова връзка, за да играете Township.

Коя държава направи Township?

Playrix Holding Ltd., известен също като Playrix Entertainment и Playrix Games, е разработчик на безплатни за игра мобилни игри зад заглавия като Township, Fishdom и Gardenscapes. Компанията е основана от Дмитрий Бухман и Игор Бухман през 2004 г. в Вологда, Русия.

Безопасно ли е да се играе Township?

Като цяло Township е забавна, макар и отнемаща време и образователна игра, включваща отлична графика, която е безопасна за игра от деца Родителите може да искат да наблюдават деца на възраст 4 години до 12, както и да гарантират, че на техните устройства са налице ограничения за покупка в приложението.

Township мултиплейър игра ли е?

Хората, които играят на iOS, Android или MacOS, могат да се канят взаимно. Windows плейърите могат да канят само други играчи на Windows. Това се дължи на това, че версиите за мобилни и Windows са на различни сървъри.

Можем ли да играем township с приятели?

Township трябва да бъде свързан с Facebook или GooglePlay, за да виждате приятели в тези съответни мрежи. … Добавете вашите приятели във Facebook: Докоснете съответния бутон и изберете приятелите, които искате да поканите в играта, след което докоснете Напред и Изпрати.

Препоръчано: