Logo bg.boatexistence.com

Къде е appledor в Шерлок?

Съдържание:

Къде е appledor в Шерлок?
Къде е appledor в Шерлок?

Видео: Къде е appledor в Шерлок?

Видео: Къде е appledor в Шерлок?
Видео: Азбука Уральских пельменей - Д, Е, И | Уральские пельмени 2024, Може
Anonim

Swinhay House в Глостършър, преименувана на Appledore в драмата на BBC, е собственост на сър Дейвид Макмъртри – шефът на фирмата за прецизно инженерство Renishaw.

Епълдор в Шерлок истинска къща ли е?

Спираловидният дом с площ от 30 000 кв. фута всъщност е Swinhay House близо до Норт Нибли в Глостършир и е собственост на бизнесмена сър Дейвид Макмъртри, който е шеф на високо- технологична фирма за прецизно инженерство Renishaw.

Къде снимаха Appledore?

Сцени в 'Appledore', къщата на Магнусен, са заснети в Swinhay House в Глостършир, собственост на сър Дейвид Макмъртри, шеф на Renishaw Engineering.

Къде е къщата в Шерлок?

221b Baker Street е измисленият адрес на къщата на Шерлок Холмс, когато Дойл започва да пише приказките за Шерлок Холмс, но век и половина по-късно Северен Лондон сега мястото разполага със специален музей на Шерлок Холмс.

Защо Мери застреля Шерлок, а не Магнусен?

Мери не беше напълно апатична към оцеляването на Шерлок и просто реши да застреля Шерлок на напълно произволно място. Действията й бяха специално изчислени, за да дадат на Шерлок най-добрия възможен шанс да оцелее. Тя го искаше жив, а не мъртъв.

Препоръчано: