Logo bg.boatexistence.com

На колко години е toral rasputra?

Съдържание:

На колко години е toral rasputra?
На колко години е toral rasputra?

Видео: На колко години е toral rasputra?

Видео: На колко години е toral rasputra?
Видео: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2024, Може
Anonim

Торал Распутра е индийска телевизионна актриса. Распутра се появява в много добре познати успешни предавания, но е най-известен с участието си като Ананди от 2013 до 2016 г. в Балика Ваду на Colors TV, едно от най-продължителните телевизионни предавания на хинди. За последно тя беше видяна в Molkki на Colors TV, продуциран от Ekta Kapoor.

Кой беше съпругът на Ананди в Балика Ваду?

От друга страна, съпругът на Ананди Jigar, изигран от Ванш Саяни, каза: „Когато бях избран за ролята на Джигар, не можех да сдържа щастието си. Родителите ми също бяха много развълнувани.

Кой е Сачи в Balika Vadhu?

Руп Дургапал е индийска телевизионна актриса. Тя е най-известна с ролята си на Санчи в сериала Balika Vadhu.

Какво се случи със Санчи в Балика Ваду?

Санчи, известно лице на шоуто, е подготвено да се ожени за Вивек, изигран от Вимраш Рошан в Балика Ваду. … Само за кратко обобщение, Санчи се канеше да се омъжи за мъж на име Анудж, но след когато тя за съжаление беше изнасилена, семейството на Ануй разпространи новините в медиите, само за да изпълни брака.

Какво се случва със Saurabh в Balika Vadhu?

Както се вижда в сериала досега, Saurabh беше поставен зад решетките за горепосоченото престъпление и по време на престоя си в затвора, неговият по-голям брат Вивек (Вимарш Джоши) се ожени на жертвата Санчи. Всичко беше наред, докато Саураб не получи гаранция и се върна при семейството си.

Препоръчано: