Logo bg.boatexistence.com

Може ли Нацу да победи Луфи?

Съдържание:

Може ли Нацу да победи Луфи?
Може ли Нацу да победи Луфи?

Видео: Може ли Нацу да победи Луфи?

Видео: Може ли Нацу да победи Луфи?
Видео: Вот почему Луффи сильнее Наруто. Битва главных героев. 2024, Може
Anonim

Луфи може да избегне огъня на Нацу благодарение на неговото хаки и ударите му могат да убият Нацу, Нацу може да го убие, когато битката е по-дълга. Не забравяйте, че огънят му се увеличава, когато Нацу се ядоса. Хаошоку Хаки е безполезен за Нацу, не забравяйте, че Нацу е силен и по-силен от Луфи. … Победителят е Нацу.

Кой би спечелил битка Луфи или Нацу?

Luffy е просто по-решителен, по-издръжлив и по-чист сърце от Нацу и неговият огромен боен опит със сигурност ще му помогне да преодолее Нацу в крайна сметка. Нашето сравнение ще бъде разделено на три раздела.

Може ли Нацу да победи DEKU?

Zeref беше вторият най-мощен герой в поредицата Fairy Tail, който можеше да бъде победен само от Achnologia, The Dragon King. Но в края на поредицата, нашият герой, Natsu успя да победи и двамата тези лудимагове. … И така, ако Деку се бие с Нацу, дори безсмъртието не би могло да му попречи да загуби.

Каква е слабостта на Нацу?

1 Слабост: Ограничена защита

fire на Нацу се използва най-добре при нападение и най-сигурният му залог е просто да взриви враговете си в пепеля, преди да получат шанс да му нанесе сериозни щети, тъй като той има малко възможности за защита.

Кой е по-силен от Нацу?

6 Бог Серена беше най-могъщият магьосник на континента Ишгар, където живее Нацу. Не може да се отрече, че Бог Серена е по-могъща от Нацу, тъй като той е най-могъщият магьосник на целия континент. Срещу враг като този, Нацу ще трябва да извади своята демонична форма, за да има шанс.

Препоръчано: