Logo bg.boatexistence.com

Карли и Джоуи се разделиха?

Съдържание:

Карли и Джоуи се разделиха?
Карли и Джоуи се разделиха?

Видео: Карли и Джоуи се разделиха?

Видео: Карли и Джоуи се разделиха?
Видео: Приятели - Моника е тормозена от родителите си S01E02 2024, Може
Anonim

Карли и Джоуи от 'Too Hot To Handle' Сезон 2 са Вече не се срещат Изглежда, че пламъкът официално угасна между Карли Лорънс от Too Hot To Handle и Джоуи Джой. Лоурънс, модел от Торонто, наскоро излезе в социалните мрежи, за да разкрие, че вече е необвързана.

Карли и Джоуи се разделят?

Уви, не отне дълго на двойката да се разделят Тогава Карли срещна Джоуи в Too Hot To Handle и те останаха заедно до края на шоуто. Първоначално не беше ясно дали връзката на Карли и Джоуи ще оцелее в реалния свят, но те наистина дадоха шанс.

Нейтън излиза ли с Карли?

Трябва да се отбележи, че няма потвърждение, че Карли и Нейтън се срещат или се опознават на романтично ниво. Засега феновете просто спекулират, че звездите на Too Hot To Handle може да проучват дали има нещо между тях.

С кого се среща Карли, твърде гореща, за да се справи?

Изглежда, че пламъкът официално угасна между Карли Лорънс от Too Hot To Handle и Joey Joy. Лоурънс, модел от Торонто, наскоро излезе в социалните мрежи, за да разкрие, че вече е необвързана.

Ели и Нейтън още ли са заедно?

От друга страна, Нейтън Зибенмарк и Ели Пукет Гарза напуснаха шоуто заедно - но оттогава се разделиха. Антъни е в щастлива връзка, докато статусът на връзката на Гарланд не е известен. Ели е щастливо омъжена и е горда майка на красиво момче.

Препоръчано: