Logo bg.boatexistence.com

Напада ли мегалодона?

Съдържание:

Напада ли мегалодона?
Напада ли мегалодона?

Видео: Напада ли мегалодона?

Видео: Напада ли мегалодона?
Видео: МЕГАЛОДОН ЖИВ 😱⁉️ Нашествие акул 🦈 2024, Може
Anonim

Мегалодон ще атакува кораба, като се нахвърли и ухапе кораба, което е придружено от напрегнат хор от цигулки. … Побеждаването на мегалодон отнема около 10-13 удара с гюле на Sloop, около 15-18 удара с гюле в Brigantine и около 30-32 удара с гюле в Galleon.

Може ли кракен да убие мегалодон?

Мегалодонът може да захапе едно от пипалата на кракена, като го разкъса. … Кракенът щеше да продължи да обвива мегалодона, довеждайки акулата до устата си. С гигантския си клюн би захапал чудовищната акула. Едно или може би две хапки и мегалодонът ще бъде победен.

Какъв е врагът на мегалодона?

Зрелите мегалодони вероятно не са имали хищници, но новородените и младите индивиди може да са били уязвими за други големи хищни акули, като големи акули чук (Sphyrna mokarran), за чиито ареали и разсадници се смята, че се припокриват с тези на мегалодона от края на миоцена и …

Коя риба уби мегалодона?

Поглеждайки нов поглед към фосилните записи, изследователите сега предполагат, че това мега морско създание може да е било убито от никой друг освен съвременната голяма бяла акула (Carcharodon carcharias).

Коя е най-рядката Мег в морето от крадци?

The Shrouded Ghost: Поражда се изключително рядко и е известно, че е най-редкият и най-трудният за убиване мегалодон.

Препоръчано: