Logo bg.boatexistence.com

Кой уби laurel lance?

Съдържание:

Кой уби laurel lance?
Кой уби laurel lance?

Видео: Кой уби laurel lance?

Видео: Кой уби laurel lance?
Видео: Arrow‘s Star Stephen Amell Tear Through American Ninja Warrior Course - Full Video 2024, Може
Anonim

В опит да спре Damien Darhk (Neal McDonough Neal McDonough Personal life. McDonough е набожен католик. https:// en.wikipedia.org › wiki › Neal_McDonough

Нийл Макдонау - Wikipedia

) от бягството, Team Arrow отново беше безсилен срещу базирания на магия злодей, който възвърна способностите си. Деймиън намушка Лоръл, за да накаже баща й Куентин (Пол Блакторн) за това, че го е предал.

Как умря Дина Лоръл Ланс?

В крайна сметка тя се присъедини към Team Arrow и стана известна като Черното канарче, второто канарче на любимия й град. Лорел беше намушкана смъртоносно от Деймиън Дарк по време на бягството му от затвора и почина заобиколена от членовете на Team Arrow само минути преди баща й, Куентин да пристигне.

Умира ли Earth-2 Laurel Lance?

Team Arrow в крайна сметка успява да убеди Лоръл да бъде добра и да свали Slade и в последната битка между Team Arrow и Deathstroke, Лорел се жертва в, за да спаси Куентин и нейната смърт думите към него бяха "благодаря ти, че повярва в мен ".

Жива ли е Лоръл Ланс на Земята Прайм?

Обществеността вече е убедена, че (Earth-1) Laurel е жива … Тогава Лоръл е отвлечена от хората на Диас и доведена пред Анатолий и самия Диас, който беше разкрит да е взел парите, убил Кайдън и сина му. Диас каза на Лоръл да не се тревожи за Дина и разкри, че има свой собствен план да поеме Star City.

Дали Earth-2 Laurel става Черно канарче?

След като реши да се върне на Земята-2, за да поправи грешките си, Фелисити даде на Лоръл костюма на своя двойник на Земята-1, позволявайки й да поеме мантията като Черно канарче на Земята -2.

Препоръчано: