Logo bg.boatexistence.com

Защо aol не работи на iphone?

Съдържание:

Защо aol не работи на iphone?
Защо aol не работи на iphone?

Видео: Защо aol не работи на iphone?

Видео: Защо aol не работи на iphone?
Видео: Как ВЫКЛЮЧИТЬ АЙФОН ЕСЛИ ЭКРАН iPhone НЕ РЕАГИРУЕТ НА КАСАНИЯ ИЛИ ЕСЛИ ЗАВИС ЧТО ДЕЛАТЬ? 2024, Може
Anonim

Проверка за актуализации на приложението и системата - За да проверите за актуализации на приложението AOL Mail, посетете магазина за приложения на вашето устройство. За да проверите за системни актуализации, посетете менюто с настройки на вашето устройство. … Деинсталиране/ Преинсталирайте приложението AOL Mail - На избрани устройства можете да деинсталирате и преинсталирате приложението AOL Mail, за да помогнете за облекчаване на проблеми.

Защо AOL спря да работи на моя iPhone?

Ако приложението AOL не работи на вашето мобилно устройство, не се разочаровайте. … Ако получавате съобщение за грешка, когато се опитвате да влезете или да добавите акаунт в приложението AOL, може да се наложи да нулирате паролата си. Актуализирайте софтуера на вашето устройство. Приложението AOL работи най-добре с най-новата версия на софтуера за iOS.

Как да накарам AOL да работи на моя iPhone?

Ето как работи:

  1. Отворете приложението „Настройки“на iPad или iPhone.
  2. Превъртете надолу и изберете “Пароли и акаунти” (в по-ранни версии на iOS изберете “Поща” вместо това)
  3. Изберете “Добавяне на акаунт” в секцията сметки.
  4. Изберете “AOL” като тип акаунт.

Защо моят имейл на AOL спря да работи?

Изчистете кеша на браузъра си

Когато имейлите изчезнат в AOL Mail, това често се дължи на няколко прости неща; или съобщението е в грешната папка, настройките на вашия пощенски клиент на трета страна, или акаунтът ви е деактивиран поради неактивност.

Защо имейлът ми изведнъж не работи на моя iPhone?

Уверете се, че телефонът ви е свързан с интернет Може да се наложи да нулирате вашите мрежови настройки, които контролират как вашият iPhone се свързва с вашата клетъчна мрежа и Wi-Fi. 2. Опитайте да влезете в имейла си от друго устройство или се консултирайте с вашия доставчик на имейл услуги, за да се уверите, че системата временно не работи.

Препоръчано: