Logo bg.boatexistence.com

Какво е плъгин net.alchim31.maven?

Съдържание:

Какво е плъгин net.alchim31.maven?
Какво е плъгин net.alchim31.maven?

Видео: Какво е плъгин net.alchim31.maven?

Видео: Какво е плъгин net.alchim31.maven?
Видео: Dependabot : Update dependencies for Gradle projects 2024, Може
Anonim

Група: Alchim31 Maven Scala-maven-plugin (преди maven-scala-plugin) се използва за компилиране/тестване/изпълнение/документиране на scala код на всеки проект на maven.

За какво се използва плъгинът на Maven?

"Maven" наистина е просто основна рамка за колекция от приставки на Maven. С други думи, плъгините са там, където се извършва голяма част от реалните действия, плъгините се използват за: създаване на jar файлове, създаване на военни файлове, компилиране на код, код за единичен тест, създаване на проектна документация и т.н.

Какво представлява плъгинът на Maven Resource?

Приставката за ресурси обработва копирането на ресурси на проекта в изходната директория Има два различни вида ресурси: основни ресурси и тестови ресурси. Започвайки с версия 2.3, този плъгин използва споделения компонент Maven Filtering за филтриране на ресурси. …

Какви плъгини използва Maven?

По принцип 2 важни типа плъгини съществуват в maven, както е изброено по-долу: Build Plugins - По принцип тези плъгини ще се изпълняват по време на фазата на изграждане. Тези плъгини са дефинирани под елемента в pom. … Report Plugins – Тези плъгини се изпълняват по време на фазата на генериране на сайта (генериране на отчет или javadocs).

Какво е плъгините за org Apache Maven?

org.apache.maven.plugins » maven-plugin-pluginApache. Plugin Plugin е използва се за създаване на дескриптор на плъгин на Maven за всеки Mojo, намерен в изходното дърво, за включване в JAR. Използва се също за генериране на Xdoc файлове за Mojos, както и метаданни за артефакти и обща цел за помощ.

Препоръчано: