Logo bg.boatexistence.com

Буста римува ли глас рептар?

Съдържание:

Буста римува ли глас рептар?
Буста римува ли глас рептар?

Видео: Буста римува ли глас рептар?

Видео: Буста римува ли глас рептар?
Видео: 40 YEARS AGO This Corrupt Family Fled Their Abandoned Palace 2024, Може
Anonim

В този вид вагонът Reptar е озвучен от Levi Curl и рапъра Busta Rhymes от Flipmode Squad. Той имаше по-важна роля като гигантски робот в Rugrats in Paris, когато Стю отново изгради роботизирано подобие на героя.

Кой е гласът на Reptar в Rugrats?

Busta Rhymes озвучи Reptar Wagon на Rugrats и във филма Nickelodeon Rugrats, чиято премиера беше на 8 ноември и пусната на 20 ноември 1998 г. Във филма Rugrats, режисиран от Игор Ковальов и Norton Virgien, можете да чуете Busta Rhymes да рапира и да казва: „Аз съм Reptar! Чуй ме как ревам!“

С кого се бие рептар?

Reptar (истинският Reptar) след това помага на бебетата, като се бие с робота Reptar (Mechagodzilla), докато те се бият с Tommy спасява Дил. Всички те казват чао на Сузи и благодарят на истинския Рептар за помощта, след което се прибират вкъщи. Докато се прибират вкъщи, Томи използва двупосочния телефон на Анджелика и благодари на Сузи за помощта.

Busta Rhymes по-бърз ли е от Еминем?

Повечето хора познават Еминем като един от най-бързите рапъри. Въпреки това, други изпълнители като Twista, Busta Rhymes и Tech N9ne са доказани, че са още по-бързи в своите стилове и умения.

Кой е най-богатият рапър?

Kanye West е американски рапър, автор на песни, продуцент на звукозаписи, моден дизайнер и предприемач. Сега той е най-богатият рапър в света, с нетна стойност от 6,6 милиарда долара.

Препоръчано: