Logo bg.boatexistence.com

Къде се намира beachcomber?

Съдържание:

Къде се намира beachcomber?
Къде се намира beachcomber?

Видео: Къде се намира beachcomber?

Видео: Къде се намира beachcomber?
Видео: Къде се намира Градът на Бога във Вселената 2024, Може
Anonim

Разположен в живописно морско светилище в сърцето на островите Маманука, Beachcomber Island Resort е само на 19 километра от Nadi International, Националното летище на Фиджи.

Колко далеч е Waikiki Beachcomber от плажа?

Докато Beachcomber не е на плажа, има лесен достъп до най-доброто от Хонолулу и вие сте само на пет минути пеша до известния плаж Waikiki.

Защо плажуващите дойдоха във Фиджи?

През 1813 г. ловецът достига Фиджи, за да се занимава с търговия с сандалово дърво и впоследствие наема редица местни европейски плажуващи, включително Savage. … На брега като член на група за унищожаване на канута Wailean, Savage и другите разпръснати членове на групата се оказват жертви на засада.

Колко стаи има Beachcomber?

Удобства в стаите

Beachcomber Inn предлага 13 места за настаняване, които са достъпни през външни коридори и разполагат с машини за кафе/чай и ютии/дъски за гладене. Всяко помещение за настаняване е индивидуално обзаведено и декорирано.

Кога е построен Beachcomber?

Първоначално отворен през 1949, името на Beachcomber улавя същността на имота. Всичко е за плажа. Поставете пръстите на краката си в пясъка и се потопете в слънцето на 200 фута частен плаж.

Препоръчано: