Logo bg.boatexistence.com

Какво е foxtel multiscreen?

Съдържание:

Какво е foxtel multiscreen?
Какво е foxtel multiscreen?

Видео: Какво е foxtel multiscreen?

Видео: Какво е foxtel multiscreen?
Видео: Hands-on with the new multiview split screen feature on Apple TV 2024, Може
Anonim

Многоекранен абонамент ви позволява да предавате поточно вашето приложение Foxtel GO на избрани смарт телевизори и други свързани устройства. … Можете да гледате приложението си Foxtel GO на 2 две отделни устройства едновременно и да гледате различно съдържание.

Какво е мултиекран на Foxtel?

Какво е мултиекран? Мултиекран ви позволява да гледате Foxtel в друга стая с или: предавате приложението Foxtel GO към вашия телевизор с помощта на Google Chromecast или Apple AirPlay. използване на приложението Foxtel на отговарящи на условията телевизори Samsung, Sony и LG Smart TV и PlayStation 4.

Безплатен ли е мултиекранът на Foxtel?

Foxtel Movies UHD, достъпни за клиенти с пакети Филми + HD. Струва ли се допълнително гледане на Foxtel в друга стая? Ако сте в нашия пакет Platinum Plus, тогава Multiscreen е включен във вашия абонамент.

Колко екрана получавате с Foxtel?

Можете да регистрирате до пет устройства на Foxtel Now наведнъж и можете да гледате на две от тези устройства едновременно. Ако искате да гледате на друго устройство, след като сте регистрирали пет устройства, ще трябва да дерегистрирате едно от съществуващите си устройства, за да добавите новото.

Колко устройства могат да използват Foxtel GO?

На колко устройства мога да гледам наведнъж? Можете да изтеглите и да влезете в приложението Foxtel Go на до пет устройства и да гледате на две устройства едновременно. Забележка: Ако използвате и приложението Foxtel, това също се отчита към регистрираните ви устройства.

Препоръчано: