Logo bg.boatexistence.com

Ще дойде ли Спайдърмен в Xbox?

Съдържание:

Ще дойде ли Спайдърмен в Xbox?
Ще дойде ли Спайдърмен в Xbox?

Видео: Ще дойде ли Спайдърмен в Xbox?

Видео: Ще дойде ли Спайдърмен в Xbox?
Видео: СКРЫТАЯ ФУНКЦИЯ XBOX! ОБ ЭТОМ НИКТО НЕ ЗНАЕТ! 2024, Може
Anonim

Идва ли Spider-Man 2 в Xbox? No Sony изкупи Insomniac Games през 2019 г. и ги включи в PlayStation Studios, което означава, че всички бъдещи заглавия са почти гарантирани, за да пропуснат конзолите на Microsoft. Като такъв, не очаквайте да видите Spider-Man 2 на Xbox One или Xbox Series X|S.

Ще дойде ли Spider-Man някога в Xbox?

Играта на Insomniac 'Spider-Man' ще дойде в Xbox One, PlayStation 4 и PC по-късно Тази година - Techie + Gamers.

Защо Spider-Man не е на Xbox?

Консенсусът беше прост: Sony се грижеше за геймърите, докато Microsoft не. … Със своята сделка за ексклузивност на Marvel's Avengers Spider-Man, Sony отново е в това. Сделката означава, че Spider-Man ще се появява само във версията на играта за PS4, което означава, че популярният въртящ се в мрежата супергерой няма да се появява на Xbox One или PC.

Ще дойде ли някога Spider-Man PS4 в Xbox?

Идва ли Spider-Man 2 в Xbox? Не. Sony изкупи Insomniac Games през 2019 г. и ги включи в PlayStation Studios, което означава, че всички бъдещи заглавия са почти гарантирани, за да пропуснат конзолите на Microsoft.

Идва ли Spider-Man на PS4 Xbox?

Spider-Man PS4 никога няма да бъде пуснат на Xbox One Потвърждава Insomniac Games. В най-новата история сме виждали много видеоигри да бъдат ексклузивни във времето на една конзола, но след това се пускат на друга конзола на по-късна дата.

Препоръчано: