Logo bg.boatexistence.com

Орфей работи ли с колчан на moebius?

Съдържание:

Орфей работи ли с колчан на moebius?
Орфей работи ли с колчан на moebius?

Видео: Орфей работи ли с колчан на moebius?

Видео: Орфей работи ли с колчан на moebius?
Видео: Судьба 2 | Эта сборка охотника сделает вас богом PvE! Лучший билд охотника в пустоте в 17 сезоне! 2024, Може
Anonim

Armour – Orpheus Rig Uncanny Arrows – Осигурява енергия за способности за всеки враг, вързан от котви на Deadfall. Moebius Quiver има още изстрели. Мод за подобряване на мобилността – Повишена мобилност.

Какво мога да стартирам с Orpheus rig?

Кога да използвате Orpheus Rig

Orpheus Rig са най-добрите в PvE дейности. За това ще искате да използвате Пътят на дървото Trapper от подкласа Nightstalker Това се дължи на перка Deadfall, който кара Shadowshot да връзва враговете по-далеч от котвата и да издържат по-дълго.

Орфей дава ли ви супер енергия?

orpheus rig само дава вашите супер енергия обратно за врагове, привързани след вашият супер е изтекъл.

Орфей се понерви ли?

Orpheus Rig: Това вече беше нерфирано веднъж, но всъщност не отне и Orpheus беше повече или по-малко толкова добър, колкото винаги беше в повечето дейности. Сега не можете да получите повече от половината от вашата супер енергия обратно за еднократна употреба. Това е…много голям nerf.

Как работи платформата на Orpheus?

Екзотичното предимство на Orpheus Rig позволява на потребителя да регенерира супер невероятно бързо, стига да е успял да върже редица врагове. Това също помага да се произведат зашеметяващ брой кълба от светлина за съотборниците, което прави бронята една от най-полезните части на екипировката за генериране на кълба.

Препоръчано: