Logo bg.boatexistence.com

Кое приложение на lexus enform трябва да използвам?

Съдържание:

Кое приложение на lexus enform трябва да използвам?
Кое приложение на lexus enform трябва да използвам?

Видео: Кое приложение на lexus enform трябва да използвам?

Видео: Кое приложение на lexus enform трябва да използвам?
Видео: 2021 LEXUS NX300 $23400 цены на авто со страховых аукционов (январь 2022). Авто из США 🇺🇸. 2024, Може
Anonim

Lexus Enform App Suite включва Destination Search, Alexa®, iHeartRadio® и LiveXLive®.

Какво е пакетът Lexus Enform 2.0?

Lexus Enform App Suite¹ 2.0 е усъвършенствано мултимедийно изживяване в автомобила, което помага да поддържате връзката ви и вашия автомобил … Lexus Enform App Suite 2.0 включва iHeartRadio, LiveXLive, NPR One и Yelp®. Актуални услуги за данни за ръководство за гориво, спортни резултати и акции ви държат в течение.

Какво прави приложението Lexus Enform?

Услугата Lexus Enform Remote услугата ви позволява да заключвате и отключвате врати, да стартирате двигателя и климатика, да проверявате нивото на горивото и много повече чрез приложениетона Lexus на вашия смартфон, смарт часовник или устройства, активирани с Hey Google или Amazon Alexa. И е включено до първите три години на собственост.

Какво приложение ми трябва за моя Lexus?

Трябва да изтеглите приложението Lexus Enform1 на вашия съвместим смарт телефон2 от Apple iTunes® store (iPhone®) или Google Play® (AndroidTM). След това в автомобила просто стартирайте приложението и установете Bluetooth® връзка с автомобила с дистанционното сензорно управление на автомобила и мултимедиен дисплей.

Как мога да получа безплатен Lexus Enform?

Lexus Enform App Suite и Lexus Enform App Suite 2.0, специфични за вашия модел Lexus, са безплатни за изтегляне и са напълно безплатни за абонамент. За да подновите услугите на Lexus Enform, изберете бутона SOS във вашия Lexus, за да говорите с представител на Lexus Enform или се обадете на (800) 817-8742.

Препоръчано: