Logo bg.boatexistence.com

Може ли Джоуган да победи Ринеган?

Съдържание:

Може ли Джоуган да победи Ринеган?
Може ли Джоуган да победи Ринеган?

Видео: Може ли Джоуган да победи Ринеган?

Видео: Може ли Джоуган да победи Ринеган?
Видео: ЧТО ЗА ГЛАЗ У БОРУТО?😱 ВСЁ О САМОМ СИЛЬНОМ ДОУДЗЮЦУ 2024, Може
Anonim

2 МОЖЕ ДА СЪПРЕТИРА: Jougan Въпреки че степента на неговите способности не ни е разкрита, ние знаем, че ще бъде достатъчно силен, за да съперничи на Otsutsuki, което го прави сравним с Rinnegan.

Какви са силите на Jougan?

10 Способността на Jougan

Разкрито е, че Jougan е способен да вижда и усеща чакра Във франчайза на Наруто чакрата е силата, използвана за формиране на атаки, използвани от нинджите. Използвайки окото си, Боруто е успял да проследи подписа на определена чакра. В бъдеще може да е възможно Боруто да използва окото си, за да проследи всеки.

Защо Джоуган е толкова мощен?

Jugan му позволява да усеща и вижда чакрата, нейната система от пътища и също така да вижда невидимите бариери между различните измерения. Известен е като „Чистото око“.

Може ли Тенсейган да победи Ринеган?

Tenseigan срещу Rinnegan | Фендом. Казват, че е равен по сила с Rinnegan, но всичко, което прави, е основно да ви даде режим на чакра с TSB. Пише, че Тонери е силен като Мадара, докато използва доджуцу, но Мадара може да надвие режим на звяр с опашата мъдрец.

Кой има най-силния Ринеган?

1 Hagoromo Otsutsuki Дори след като разпредели собствената си сила между Наруто и Саске, Хагоромо имаше достатъчно чакра, за да извика мъртвия Каге от чистите земи и да разбие Едо Тенсей. Без съмнение той е най-силният потребител на Rinnegan в цялото шоу.

Препоръчано: