Logo bg.boatexistence.com

Кой заряза от splitsvilla 13 днес?

Съдържание:

Кой заряза от splitsvilla 13 днес?
Кой заряза от splitsvilla 13 днес?

Видео: Кой заряза от splitsvilla 13 днес?

Видео: Кой заряза от splitsvilla 13 днес?
Видео: Кой счупи новия телефон на Даяна? Нов спор в училище! Забавен клип 2024, Може
Anonim

Splitsvilla 13 Elimination – Dumping Zone На 2 октомври 2021 г. Jay-Aditi стана вторият финалист, след като победи Dhruv-Sapna и Nikhil-Bhoomika. В кулминацията Джей-Адити и Шивам-Палак се състезаваха, за да спечелят последното предизвикателство. На 25 септември 2021 г. Piyush-Avantika беше елиминиран от Splitsvilla 13.

Кой е победителят от splitsvilla 13?

Aditi Rajput и Jay Dudhane са победителите в Splitsvilla 13. Aditi Rajput и Jay Dudhane се очертаха като победители в Splitsvilla 13. MTV Splitsvilla 13 големият финал беше излъчен до вечерта 2), където Адити и Джей вдигнаха победния трофей. Двамата бяха изправени срещу Палак Ядав и Шивам Шарма.

splitsvilla 13 е скриптиран?

Ние не сме оборудвани и умели да скриптираме шоутата за 18 сезона. Лесно е да се каже, че двамата състезатели са били най-добри приятели и как може той/тя да ги гласува, така че е лесно да се каже, че е по сценарий.

Кой е третото идеално съвпадение на splitsvilla 13?

Сред Dhruv-Sapna и Shivam-Palak, първият получава максимален брой гласове и е избран да отиде пред оракула. Сапна и Дхрув стават третият и последен идеален мач в шоуто, като по този начин прави 'Let's Do It Gang' по-силна.

Кат и Кевин излизат ли?

Splitsvilla X3 двойката Кат Кристен и Кевин Алмасафир имаше доста противоречив край на връзката си наскоро. Двойката, която започна да се среща един с друг в шоуто, прекрати връзката си наскоро, след като не можаха да уредят нещата помежду си.

Препоръчано: