Logo bg.boatexistence.com

Защо пуфът не уби морче?

Съдържание:

Защо пуфът не уби морче?
Защо пуфът не уби морче?

Видео: Защо пуфът не уби морче?

Видео: Защо пуфът не уби морче?
Видео: В ПЛЕНУ У ПРОШЛОГО.СЕМЬЯ ВЕРЫ В ОПАСНОСТИ — КТО-ТО РАЗРУШАЕТ ИХ ЖИЗНИ, НО ЗА ЧТО ЭТА МЕСТЬ?ВСЕ СЕРИИ 2024, Може
Anonim

Приоритетът на Пуф беше меруем, така че той не искаше да губи време да се бие с морче. Аурата на Пуф е силна, но тялото му е слабо и той няма мощни движения (без нокти, без големи ръце), той може да причини големи щети на Морел, но не може бързо да го убие за разлика от Pitou или Youpi.

Пуфът убива ли Морел?

Подобрена сила: Шаяпуф успя да повали Морел с изненадващ ритник, въпреки че той не нанесе значителни щети.

Влюбен ли е пуф в Меруем?

Изглеждаше почти човек, той наистина обичаше Меруем. … Той осъзна, че в крайна сметка криейки Комуги, той щеше да умре като човек, който отрече на своя крал щастието да прекара последните си мигове с този, когото наистина обичаше.

Кой убива Морел в HXH?

Неочаквано последният изразява възхищение към Ловците. Тъй като е на път да бъде убит, Морел си мисли, че няма нищо против да умре от ръцете на Кралската гвардия. Преди Menthuthuyoupi да нанесе последния удар, Морел изчезва благодарение на Божия съучастник на Мелеорон. Въпреки това острието му забива дълбоко в гърба на Морел.

Умира ли пуф от HXH?

За да си отмъсти, Гон не се поколеба да унищожи целия си бъдещ потенциал и бързо израсна до възраст, в която можеше да победи Питу. От друга страна и Youpi, и Pouf умряха, след като бяха отровени от миниатюрната роза, след като спасиха Meruem от взрива.

Препоръчано: