Logo bg.boatexistence.com

When battleground mobile India?

Съдържание:

When battleground mobile India?
When battleground mobile India?

Видео: When battleground mobile India?

Видео: When battleground mobile India?
Видео: Backstory of Underdog Hackers: Team Mayavi 2024, Може
Anonim

Battlegrounds Mobile India е онлайн мултиплейър игра Battle Royale, разработена от PUBG Studios и публикувана от Krafton. Играта е изключително за индийските потребители. Играта излезе на 2 юли 2021 г. за устройства с Android и на 18 август 2021 г. за устройства с iOS.

Стартира ли Battleground Mobile India?

Battlegrounds Mobile India стартира за потребители на Android в Индия на 2 юли, след месеци на чакане. Krafton, разработчикът зад PlayerUnknown's Battlegrounds, пусна заглавието Battle Royale като специфичен за Индия заместител на PUBG Mobile, след като беше забранено в страната.

Достъпна ли е Battleground Mobile India в Play Store?

BGMI е достъпен в ранен достъп от последните две седмици и вече е извън бета версията и може да бъде изтеглен от Google Play магазин от всички потребители на Android.… Играчите, които са имали акаунт в PUBG Mobile, преди той да бъде забранен в страната, могат да мигрират своите игрови данни към Battlegrounds Mobile India.

Battleground Mobile India е PUBG?

Battlegrounds Mobile India е почти същото като PUBG Mobile India, с изключение на няколко козметични промени. Това трябва да стопли сърцето на всеки, тъй като важните елементи, които спечелиха толкова голяма популярност за играта, са много там.

Можем ли да играем battleground Mobile India на компютър?

Играта е достъпна само за потребители на Android и може да бъде изтеглена от Google Play Store. Потребителите, които искат да играят Battlegrounds Mobile India на компютър за потапящо игрово изживяване, могат да използват емулатори на Android, които са налични както за Windows, така и за компютър.

Препоръчано: