Logo bg.boatexistence.com

Защо monster High се рестартира?

Съдържание:

Защо monster High се рестартира?
Защо monster High се рестартира?

Видео: Защо monster High се рестартира?

Видео: Защо monster High се рестартира?
Видео: Подруга УВЕЛА ПАРНЯ на дне рождении! Парень-оборотень на двоих! 2024, Може
Anonim

Филмът за рестартиране на филма беше пуснат през 2015 г., куклите през 2016 г. Рестартирането получи смесени отзиви, като повечето фенове не харесаха промените в куклите, сюжетната линия или стила на анимация. Рестартирането имаше за цел да се насочи към по-млада аудитория, което мисля, че просто не мина добре с оригиналната им аудитория.

Кога Monster High се рестартира?

Mattel започна да пуска редица анимирани директни видеоклипове, някои от които се излъчват като телевизионни специални и филми по Nickelodeon. В 2015, Mattel пусна история за рестартиране и произход, наречена Добре дошли в Monster High, използвайки нови форми за лице и анимация.

Рестартира ли Monster High?

Mattel TV и Nickelodeon връщат марката за кукли Monster High на екраните под формата на нов анимационен сериал и първи телевизионен филм на живо…. Произведено от Nickelodeon Animation и Mattel TV, IP рестартирането ще започне с премиера на анимационен сериал на глобалните платформи на Ник през 2022

Връщат ли се куклите Monster High през 2021 г.?

През 2022 г. франчайзът Monster High ще оживее и ще се върне при своите фенове с нови колекции от кукли и повторно пускане на оригиналните кукли Monster High за колекционери през 2021 г. (Може би плановете на Mattel са се променили, защото копията първоначално е трябвало да излязат преди новите колекционерски кукли.)

Връща ли се Monster High през 2022 г.?

Monster High е предстоящ американски анимационен сериал, продуциран от Mattel Television и базиран на едноименния франчайз за модни кукли на Mattel. В Съединените щати сериалът ще бъде премиера по Nickelodeon през 2022 г. заедно с екшън филм на Monster High.

Препоръчано: