Logo bg.boatexistence.com

Ще ми се обади ли от Medicare?

Съдържание:

Ще ми се обади ли от Medicare?
Ще ми се обади ли от Medicare?

Видео: Ще ми се обади ли от Medicare?

Видео: Ще ми се обади ли от Medicare?
Видео: 🥂Ще ми се обади ли до 24ч?💋 2024, Може
Anonim

Здравен план или план за лекарства на Medicare може да ви се обади, ако вече сте член на плана. Агентът, който ви помогна да се присъедините към плана, също може да ви се обади. Представител за обслужване на клиенти от 1-800-MEDICARE може да ви се обади, ако сте се обадили и сте оставили съобщение или представител каза, че някой ще ви се обади обратно.

Осъществява ли Medicare нежелани телефонни обаждания?

Трудни факти за Medicare

Medicare никога няма да се обади или да дойде в дома ви без покана да продава продукти или услуги. … Ако е необходимо телефонно обаждане, ще получите официално писмо от SSA за организиране на телефонно интервю. Картите Medicare не изтичат, така че внимавайте някой да каже, че трябва да ви изпрати нова.

Ще се свърже ли някога Medicare с вас по телефона?

Medicare или Социалното осигуряване никога няма да ви се обадят! Обикновено те ще ви изпратят писмо, за да ви уведомят, че трябва да се свържете с тях.

Обажданията в Medicare законни ли са?

Обажда ли се Medicare за актуализиране на информация? Medicare никога няма да ви се обади, за да актуализира вашата информация или да ви даде нова лична карта. Ако някой се обади, за да събере вашата информация, не му я предоставяйте. Телефонно обаждане като това е измама.

Обаждат ли ви се Medicare, за да актуализирате информацията ви?

Запомнете, Центърът за Medicare и Medicaid услуги и Администрацията за социално осигуряване няма да ви се обадят, за да актуализират вашата информация или да ви дадат нова карта. Ако някой, който ви се обади, поиска вашата лична информация, не я предоставяйте.

Препоръчано: