Logo bg.boatexistence.com

Изтриването на facebook ще изтрие ли месинджър?

Съдържание:

Изтриването на facebook ще изтрие ли месинджър?
Изтриването на facebook ще изтрие ли месинджър?

Видео: Изтриването на facebook ще изтрие ли месинджър?

Видео: Изтриването на facebook ще изтрие ли месинджър?
Видео: 😲КАК ДА ВЪЗСТАНОВИМ ИЗТРИТИ СЪОБЩЕНИЯ ОТ MESSENGER!🎯 #shorts #facebook #messenger 2024, Може
Anonim

Деактивиране вашият Facebook акаунт НЕ деактивира Facebook Messenger … Ако изтриете Facebook, вие премахвате за постоянно вашите данни. Въпреки това, може да не осъзнавате, че деактивирането на вашия акаунт във Facebook не деактивира Facebook Messenger. Хората все още ще могат да ви виждат и могат да се опитат да се свържат с вас.

Какво се случва с Messenger, когато изтриете Facebook?

Можете да продължите да използвате Messenger, след като деактивирате акаунта си във Facebook. Ако сте имали акаунт във Facebook и сте го деактивирали, използването на Messenger няма да активира повторно вашия акаунт във Facebook и вашите приятели във Facebook все още могат да ви изпращат съобщения. Изтеглете мобилното приложение Messenger, ако все още го нямате.

Как да изтрия акаунта си във Facebook, но да запазя Messenger?

Как да деактивирате Facebook, но да запазите Facebook Messenger

  1. Влезте в сайта на Facebook на вашия компютър; отидете на Настройки, Общи и след това изберете Редактиране в секцията Управление на акаунта.
  2. Изберете Деактивиране на акаунт.
  3. Когато бъдете подканени, въведете вашата парола.

Какво виждат приятелите, когато изтриете акаунт във Facebook?

Деактивиране на Facebook: Какво се случва? Когато деактивирате акаунта си във Facebook, Facebook не изпраща никакви известия Вашите приятели няма да знаят, че сте деактивирали акаунта си, освен ако не се опитат да потърсят вашия сега деактивиран профил или те те питат в реалния свят.

Изтриването на вашия акаунт във Facebook изтрива ли всичко?

Какво ще стане, ако изтрия за постоянно моя акаунт във Facebook? Вашият профил, снимки, публикации, видеоклипове и всичко останало, което сте добавили, ще бъдат изтрити за постоянно. Няма да можете да извлечете нищо, което сте добавили. Вече няма да можете да използвате Facebook Messenger.

Препоръчано: