Logo bg.boatexistence.com

Ще directv ще върне nbc?

Съдържание:

Ще directv ще върне nbc?
Ще directv ще върне nbc?

Видео: Ще directv ще върне nbc?

Видео: Ще directv ще върне nbc?
Видео: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Може
Anonim

CBS 13 и NBC 11 бяха премахнати от AT&T/DIRECTV, след като AT&T/DIRECTV отказа да постигне справедливо споразумение с нашия собственик, Cox Media Group, за пренасяне на нашите станции. … Обадете се на AT&T/DIRECTV днес на 1-855-833-4388 и поискайте да ви върнат местното програмиране.

Достъпна ли е NBC в DirecTV сега?

NBC се предлага на канал 7 с DirecTV в Калифорния.

DirecTV и NBC постигнаха ли споразумение?

Споразумение с Tegna означава, че местните абонати на AT&T, DirecTV могат да гледат Browns в "Sunday Night Football" на NBC … AT&T и Tegna, която притежава местния филиал на NBC WKYC, достигнаха „многогодишно споразумение за препредаване на съгласие“неделя, което означава, че каналът е отново достъпен в AT&T U Verse, AT&T TV Now и DirecTV.

Кои канали загуби DirecTV?

Късно във вторник вечерта сателитната услуга премахна BET, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Spike и VH1, защото преговорите за договор с Viacom бяха стигнали до безизходица.

AT&T се отървава ли от DirecTV 2021?

AT&T & TPG Затваряне на DIRECTV транзакция Тази нова компания ще притежава и управлява видео услугите DIRECTV, AT&T TV и U-verse, които преди са притежавани и управлявани от AT&T. DIRECTV имаше приблизително 15,4 милиона първокласни видео абонати в края на второто тримесечие на 2021 г.

Препоръчано: