Logo bg.boatexistence.com

Надеждени ли са lotus elise?

Съдържание:

Надеждени ли са lotus elise?
Надеждени ли са lotus elise?

Видео: Надеждени ли са lotus elise?

Видео: Надеждени ли са lotus elise?
Видео: Product Link in the Comments! Ultra Burst High-Pressure Drain Unblocker⁠ 2024, Може
Anonim

Собствениците на carbuyer са му дали 4,8 от 5 и 88% от собствениците биха препоръчали Lotus Elise на приятел. Когато оценявате надеждността, тя също е доста положителна Ревютата варират от средно до цели пет звезди, като много от тях имат своята Elise за 5 години или повече и имат много малко оплаквания.

Скъпо ли е поддръжката на Lotus Elise?

Elise не е скъп за притежаване и поддръжка. Заделяйте $1000 на година и това лесно трябва да покрие смяната на маслото и други незначителни елементи за поддръжка.

Добър автомобил ли е Lotus Elise?

s1 lotus elise е страхотна спортна кола, с изключително управление и изненадваща практичност и лекота на шофиране. Въпреки това е доста лошо като качество на изработка и доста ненадежден.

Колко мили издържа един Lotus?

Това е Lotus, или автомобил(и) Lotus. Lotus Elise/Exige има двигател на Toyota, ако се поддържа правилно, дори ако се кара сравнително усилено, вероятно ще издържи над 100 000 мили.

Можете ли всеки ден да карате Lotus Elise?

Ако искате да изглеждате страхотно шофиране, докато на практика не се нуждаете от челюстите на живота, за да ви извадят от колата, след като стигнете до офиса, Lotus Elise може да бъде страхотен ежедневен шофьорза вас.

Препоръчано: