Logo bg.boatexistence.com

Безплатно ли е blosphemous dlc?

Съдържание:

Безплатно ли е blosphemous dlc?
Безплатно ли е blosphemous dlc?

Видео: Безплатно ли е blosphemous dlc?

Видео: Безплатно ли е blosphemous dlc?
Видео: История Дополнения Blasphemous: The Stir of Dawn 2024, Юли
Anonim

Dawn дойде в земята на Cvstodia в Blasphemous: The Stir of Dawn, безплатно DLC, достъпно сега за всички съществуващи и нови собственици в Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4 и Xbox One!

Има ли Blasphemous DLC?

DLC за Blasphemous покрива допълнително съдържание на играта, което не е налично с редовното издание на играта. DLC може да съдържа бонуси в деня на стартиране, бонуси за предварителна поръчка, безплатно допълнително съдържание, платени пакети и/или разширения на играта.

Ще има ли Blasphemous 2?

DLC идва скоро, но феновете ще трябва да изчакат 'Blasphemous 2.' Инди издателят Team 17 разкри, че високо оцененият Blasphemous ще получи последното си парче на DLC през декември, както и продължение през 2023 г.

За превключване ли идва Blasphemous DLC?

Blasphemoous: Wounds of Eventide безплатна актуализация идва за Nintendo Switch на 9 декември, продължение на Blasphemous е обявено за 2023 г.

Как играете Blasphemous DLC?

Beat Blasphemous и Ascend Save FileПреди да можете да играете на новото DLC, първо трябва да победите Blasphemous. Това означава да стигнете до крайния бос и да ги победите. След като последният бос бъде победен, ще видите кредитите да се въртят и ще отключите опцията за изкачване на играта си.

Препоръчано: