Logo bg.boatexistence.com

Крилон и рустолеум съвместими ли са?

Съдържание:

Крилон и рустолеум съвместими ли са?
Крилон и рустолеум съвместими ли са?

Видео: Крилон и рустолеум съвместими ли са?

Видео: Крилон и рустолеум съвместими ли са?
Видео: Встречайте Krylon® Rust Tough® с технологией Anti-Rust Technology™ 2024, Юли
Anonim

Rustoleum е емайл на маслена основа. Лакът ще го изяде. Krylon има боя тип ръждаи също е на маслена основа. Току-що накарах един човек да ми донесе обтекатели за велосипеди, които той боядиса с крилонова боя за ръжда като грунд и използва двуцветно върху него за цветно покритие и те не се харесаха един друг.

Крилон същото ли е като рустолеум?

Бих казал, че Krylon е по-издръжлив от Rustoleum, тъй като кутиите за боя могат да издържат по-дълго. Освен това и двете марки спазват строгите закони за разрешените химикали в боята и не използват никакви оловни компоненти.

Рустолеумът по-добър ли е от Krylon?

Rustoleum отнема твърде много време, за да изсъхне, ако се опитвате да свършите бързо боядисване. Винаги съм харесвал Krylon, но вече не е толкова лесно да се намери. 'Painters Choice' (направен от Rustoleum) е друг добър избор, тъй като изсъхва по-бързо, има добро покритие и изглежда по-издръжлив от Krylon.

Мога ли да рисувам върху Krylon?

напълно можете използвайте всяка боя върху епоксидна смола.

Можете ли да напръскате Krylon върху емайл?

След като повърхността ви е чиста, матова, суха и грундирана по подходящ начин, напръскайте Krylon Rust Protector или Rust Tough Enamel върху добре подготвената си повърхност. Нанесете няколко тънки слоя, за да предотвратите течове и капки. Изсъхва на допир за 8 минути и се освобождава за 15 минути.

Препоръчано: