Logo bg.boatexistence.com

Защо уби Димитри?

Съдържание:

Защо уби Димитри?
Защо уби Димитри?

Видео: Защо уби Димитри?

Видео: Защо уби Димитри?
Видео: 🔥 Путин сбежал! За что убили Пригожина? Кадыровцы напуганы | Цезарь. Легион Свобода России 2024, Юли
Anonim

Смърти. Димитри Раскалов - Убит от Нико Белич за това, че го е предал и заплашва Роман Беллик.

Защо Дмитрий искаше Фаустин мъртъв?

Нико е изпратена от Димитри да убие Фаустин защото безразсъдството на Фаустин излиза извън контрол. Кени Петрович също иска да отмъсти на Михаил за това, че е поръчал убийството на сина му Лени и унищожаването на гаража му в Бохан.

Да убия ли Дмитрий или Фаустин?

Фаустин ще ви се обади и ще ви помоли да убиете Дмитрий и тогава той ще плати 18 000$. Така че имате избор дали да убиете Димитри или Фаустин. Ако убиете Faustin, историята ще бъде по-дълга и ще бъде същата като нормалната история на GTA IV. И ако убиете Дмитрий, историята ще бъде кратка със 76 мисии.

Кой уби Роман в GTA 4?

Край на GTA IV

Ако Нико реши да сключи сделка, Димитри отново предава Нико по време на мисията и е принуден да открадне парите след това, той изпраща убиец да убие Нико на сватбата на Роман и Малори. Нико се бие и убива убиеца, но в битката Роман случайно е прострелян в гърдите и убит.

Как да убиеш Дмитрий?

Използвайте купчината кутии, за да пуснете бавно вътре в cargo трюм. Използвайте големите дървени сандъци вътре като прикритие и бързо убийте всички вражески герои, които ви атакуват. Насочете се към другата страна на района и ще намерите Дмитрий, който ви чака. Снимай с Дмитрий.

GTA IV both Endings Deal and Revenge

GTA IV both Endings Deal and Revenge
GTA IV both Endings Deal and Revenge
Намерени са 45 свързани въпроса

Препоръчано: