Logo bg.boatexistence.com

Джордан 3 е голям?

Съдържание:

Джордан 3 е голям?
Джордан 3 е голям?

Видео: Джордан 3 е голям?

Видео: Джордан 3 е голям?
Видео: DJORDAN - MALKATA BELYA / Джордан - Малката беля [OFFICIAL 4K VIDEO] 2024, Юли
Anonim

Джордан 3 е голям? Air Jordan 3 НЕ е голям! Ако има нещо, може да искате да увеличите размера на 0,5, ако имате особено широки крака. Ако не, придържайте се към обичайния си размер.

Какъв размер да взема в Йордания 3?

Оразмеряване и прилягане: Air Jordan 3s прилягат плътно; затова обикновено избирам половин размер, за да дам на пръстите си повече място. За да бъда точен, истинският ми размер е a US 8 и нося US 8.5. Комфорт: Бих казал, че Air Jordan 3 е много удобна обувка и следователно чудесна за дълги дни, прекарани на крака.

Верни ли са Air Jordan 3s?

Прилягане: Като цяло, Air Jordan 3 отговаря на размера. Комфорт: Air Jordan 3 е изключително удобен за ходене и игра на баскетбол поради подплатената яка и въздушния модул под петата.

Йорданите бягат големи или малки?

Как се вписват? Jordan 1s отговарят на размера. Въпреки това, ако искате плътно прилягане и за да избегнете неизбежната гънка на пръстите, просто намалете с 0,5 размер и те все още ще стоят удобно.

Добреват ли Jordan 4?

Jordan 4s изпълнявайте с размер Въпреки това са толкова трудни за получаване, така че ако размерът ви е изчерпан, по-добре е да увеличите размера, отколкото да намалите! Разбира се, ако можете да намалите размера само наполовина, винаги можете да извадите стелката, но аз предпочитам да добавя стелка, ако са твърде големи – просто е много по-удобно.

Препоръчано: