Logo bg.boatexistence.com

В minecraft какво прави unbreaking?

Съдържание:

В minecraft какво прави unbreaking?
В minecraft какво прави unbreaking?

Видео: В minecraft какво прави unbreaking?

Видео: В minecraft какво прави unbreaking?
Видео: ТЫ ИСПОЛЬЗУЕШЬ ЗАЧАРОВАНИЯ В МАЙНКРАФТ НЕПРАВИЛЬНО! #SHORTS 2024, Юли
Anonim

Unbreaking е омагьосване, което дава шанс на артикул да избегне намаляване на издръжливостта, когато се използва, ефективно увеличавайки издръжливостта на артикула. Вероятността инструмент да се счупи след няколко употреби с различни нива на това омагьосване.

Unbreaking 3 трае ли вечно?

Това показва, че Unbreaking III Diamond Pick ще издържи, средно около 6, 144 употреби (четири пъти по-дълго от обикновения Diamond Pick.) Въпреки това има и Diamond Pick. има шанс да се счупи само след 6 000 употреби. По същия начин има шанс да издържи 6 500 употреби.

По-добре ли е Unbreaking или поправка?

Mending по-добро ли е от Unbreaking? Поправянето е по-добро от непочупването на какъвто и да е инструмент, оръжие или броня, с изключение на лъкове. Лъковете ще искат безкрайност и ще поправят конфликти с безкрайността. Неразрушаването може да увеличи издръжливостта двойно, тройно или дори четворно, но това всъщност не се сравнява с неопределено време.

Добър ли е Unbreaking 3 на меч?

Най-добрата комбинация за вашия меч в Minecraft е: Smite V, Looting III, Unbreaking III, Sweeping Edge III и Mending.

Какво прави съдбата с БРАДВА?

Фортуна върху брадва ще ви даде повече ползи. Ще ще ви помогне да събирате предмети като семена и фиданки. Това също ще помогне за увеличаване на общите капки по време на земеделие. Състоянието върху брадва увеличава шансовете за падане на ябълки и ще ви помогне да получите повече пъпеши от диня.

Препоръчано: