Logo bg.boatexistence.com

Къде да намеря непоколебима книга minecraft?

Съдържание:

Къде да намеря непоколебима книга minecraft?
Къде да намеря непоколебима книга minecraft?

Видео: Къде да намеря непоколебима книга minecraft?

Видео: Къде да намеря непоколебима книга minecraft?
Видео: КЪДЕ СА ДИАМАНТИТЕ?! MINECRAFT LIVESTREAM 2024, Юли
Anonim

Играчите могат да намерят Unbreaking като омагьосана книга из света на Minecraft. Те могат да намерят книга, омагьосана с Unbreaking, като я ловят с въдица, омагьосана с Luck of the Sea. Те също могат да го намерят вътре в сандъка или вътре в крепостта Омагьосаните книги се поставят върху оръжия с помощта на наковалня.

Как да получите книгата Unbreaking в Minecraft?

В Minecraft: Bedrock Edition, Vindicators и грабителите също могат да хвърлят омагьосани книги. Убиването на враждебни тълпи, носещи омагьосано оборудване (потенциално с Unbreaking) предоставя на играчите малък (8,5%) шанс да го изпуснат. Бартерът с Piglins чрез отказване от златни блокове понякога може да доведе до омагьосани книги или железни ботуши.

Можете ли да получите Unbreaking от очарователни книги?

Използване. В Survival, омагьосаните книги са единственият метод за получаване на определени омагьосвания с определени инструменти, като Unbreaking on shields. … Самите омагьосани книги могат да се комбинират, за да се създаде една книга с увеличени или множество магии, подобно на комбиниране на инструменти или оръжия.

Какви са шансовете да получите Unbreaking 3 на книга?

Изчисляване на вероятността: ако приемем, че библиотекар има 2/3 шанс да има омагьосана търговия с книги от 1-во ниво и това омагьосване се избира произволно от 37-те различни налични омагьосвания, преди да избере ниво на омагьосване и след това нивото на омагьосването се избира на случаен принцип, има вероятност 2/333…

Unbreaking 3 трае ли вечно?

Това показва, че Unbreaking III Diamond Pick ще издържи, средно около 6, 144 употреби (четири пъти по-дълго от обикновения Diamond Pick.) Въпреки това има и Diamond Pick. има шанс да се счупи само след 6 000 употреби. По същия начин има шанс да издържи 6 500 употреби.

Препоръчано: