Logo bg.boatexistence.com

Коя е Springlock Бони?

Съдържание:

Коя е Springlock Бони?
Коя е Springlock Бони?

Видео: Коя е Springlock Бони?

Видео: Коя е Springlock Бони?
Видео: теперь будем знать как краснеет Бонни😅 #fnaf2 #фнаф2 #bonnie #озвучкакомиксов #комикс 2024, Може
Anonim

Пролетна Бони Пролетна Бони Пролетна Бони е най-ранното поколение Бони и аниматор на Fredbear's Family Diner, заедно с талисмана на закусвалнята Fredbear. … Пролетен костюм Бони се носи от Уилям Афтън и е бил използван за примамване на младите жертви по време на неговите убийствени гуляи. https://freddy-fazbears-pizza.fandom.com › Spring_Bonnie

Пролетна Бони | Пет нощи в Freddy's Wiki

е предшественикът на Бони от франчайза Five Nights at Freddy's и талисман на Fredbear's Family Diner, заедно с Fredbear.

Springlock ли е Springtrap?

UCN. 3 костюма Springlock се появяват в Ultimate Custom Night; Springtrap, William Afton/Scraptrap и Fredbear, като Fredbear е таен антагонист.

Коя е пролетната Бони в ямата?

Spring Bonnie е пружинен аниматроник със същото тяло и ръце като Fredbear. В Into the Pit, Spring Bonnie е обемист, аниматронен златен заек с голяма глава, не твърде различна от тази на Nightmare Fredbear, с квадратни зъби в широката му уста.

Коя е пролетната Бони FNAF?

Spring Bonnie е най-ранното поколение Бони и аниматор на Fredbear's Family Diner, заедно с талисмана на закусвалнята Fredbear. … Пролетен костюм Бони се носи от Уилям Афтън и е бил използван за примамване на младите жертви по време на неговите убийства.

Кой уби Уилям Афтън?

Спомняйки си как работят костюмите с пружинно заключване, Чарли бръква в врата на костюма и задейства пружинните ключалки, пробивайки Афтън и го убивайки бавно. Основните аниматроници – Фреди, Бони, Чика и Фокси – се появяват и те отвличат умиращия Афтон.

Препоръчано: