Logo bg.boatexistence.com

Кога се завръща aurora teagarden през 2021 г.?

Съдържание:

Кога се завръща aurora teagarden през 2021 г.?
Кога се завръща aurora teagarden през 2021 г.?

Видео: Кога се завръща aurora teagarden през 2021 г.?

Видео: Кога се завръща aurora teagarden през 2021 г.?
Видео: C-C Euro Pop Music - Qing Feng Wu, AURORA - ‘Storm’ (English Version) 2024, Може
Anonim

Aurora Teagarden Mystery: Honeymoon, Honeymurder е насрочена за август 2021 премиера.

Ще се завърнат ли Mysteries Flower Shop през 2021 г.?

Отменени ли са Mysteries Flower Shop? Тя разкри, че любимото шоу на феновете на Hallmark Movies & Mysteries наистина е отменено. Сара Стрейндж разкри в Instagram, че е „обезпечена“, като благодари на екипа, актьорския състав и феновете на сега отмененото шоу. „tbt към първата мистерия за гаражна продажба.

Ще има ли още гурме детективски филми през 2021 г.?

Hallmark Movies & Mysteries направи премиерата на Roux the Day: A Gourmet Detective Mystery с участието на Дилън Нийл и Брук Бърнс през януари 2020 г. Филмът се излъчва много пъти през 2021 г. Прочетете, за да научите как е направен филмът след отмяната на сериала, заедно с подробности за това къде е заснет..

Какво се случи със Сали в Aurora Teagarden?

Тя реши временно да се откаже от ролята си в Aurora Teagarden Mysteries поради противоречивия й график на The Arrangement. Това означаваше, че тя не се появи във филма от 2018 г., Last Scene Alive.

Ще има ли още един мистериозен филм 101 през 2021 г.?

Мрежата все още не е обявила датата на премиерата на осмата част от телевизионната поредица от филми „Мистерия 101“. Съгласно обичайния си модел на пускане, „Mystery 101“епизод 8 се очаква да излезе някъде в края на август или началото на септември 2021 г..

Препоръчано: