Logo bg.boatexistence.com

Има ли silverado apple carplay?

Съдържание:

Има ли silverado apple carplay?
Има ли silverado apple carplay?

Видео: Има ли silverado apple carplay?

Видео: Има ли silverado apple carplay?
Видео: 99-07 Chevy Silverado radio installation 2024, Може
Anonim

Chevy Silverado 1500 поддържа Apple CarPlay, което ви позволява да осъществявате достъп до вашите iPhone приложения като iTunes, Google Maps и Spotify през сензорния екран на вашия автомобил. Можете също да извършвате телефонни обаждания, да изпращате съобщения или да използвате навигация с гласови команди, използвайки Siri.

Chevy Silverado имат ли Apple CarPlay?

Chevrolet. Chevy е един от първите, които предлагат пикапи с Apple CarPlay и Android Auto на Silverado.

Как да разбера дали моят Silverado има Apple CarPlay?

Можете да разберете дали автомобилът ви е съвместим с Apple CarPlay, ако видите иконата APPLE CARPLAY или PROJECTION на сензорния екран на информационно-развлекателния си център, когато свържете вашия iPhoneМожете също да проверите страницата за наличност на Apple CarPlay, за да видите дали вашият автомобил е съвместим с Apple CarPlay.

Има ли 2017 Silverado Apple CarPlay?

7-инчовите и 8-инчовите радиосистеми на Silverado предлагат възможности за Android Auto и Apple CarPlay… 8-инчовата система включва Apple CarPlay съвместимост на повечето модели в началото на моделната година. Използването на всяко приложение е лесно. Икона „Проекция“на екрана MyLink се вижда, когато телефонът не е свързан.

2015 Chevy Silverado има ли Apple CarPlay?

Chevy Silverado се предлага с възможност за достъп до Apple CarPlay чрез свързване на iPhone към информационно-развлекателната система на камиона, използвайки телефонния кабел на Apple. … General Motors обаче не предлага безжичен начин за свързване на iPhone към медийния дисплей на вашия камион. Трябва да използвате кабела.

Препоръчано: