Logo bg.boatexistence.com

Какво е comptia it fundamentals?

Съдържание:

Какво е comptia it fundamentals?
Какво е comptia it fundamentals?

Видео: Какво е comptia it fundamentals?

Видео: Какво е comptia it fundamentals?
Видео: Learning Networking Part 1 and Preparing for the CompTIA A + exam 2024, Може
Anonim

CompTIA IT Fundamentals (ITF+) е въведение в основните ИТ знания и умения, което помага на професионалистите да решат дали кариерата в ИТ е подходяща за тях. Той също така помага на организациите да подготвят нетехнически екипи за дигитална трансформация.

Какво покриват основите на CompTIA IT?

CompTIA IT Fundamentals обхваща основите на ИТ концепциите и терминологията, инфраструктурата, киберсигурността, основите на базата данни и разработката на софтуер. CompTIA A+ покрива уменията, необходими за днешните работни места за ИТ поддръжка.

Какво е CompTIA IT Fundamentals class?

Сертификацията CompTIA IT Fundamentals е предназначена да ви помогне да научите повече за света на информационните технологии (ИТ)… CompTIA IT Fundamentals може също да бъде стъпка към по-усъвършенствани сертификати като CompTIA A+ и, със специализиран опит, CompTIA Network+ и CompTIA Security+.

Колко дълго продължават CompTIA IT Fundamentals?

Вашето CompTIA IT Fundamentals (ITF+) сертификацията никога няма да изтече и винаги ще се считате за „сертифицирани за цял живот“, независимо дали решите да участвате в програмата CE за което и да е бъдещи сертификати.

Какви са основите на ИТ?

IT Fundamentals предоставя на студентите въвеждащ преглед на ИТ концепциите включително: хардуер, софтуер, мрежи, ИТ кариери и умения, бази данни и етика с акцент върху приложенията на ИТ в бизнес.

Препоръчано: