Logo bg.boatexistence.com

С кого се среща валкирията?

Съдържание:

С кого се среща валкирията?
С кого се среща валкирията?

Видео: С кого се среща валкирията?

Видео: С кого се среща валкирията?
Видео: Какво идва към мен?Какво е моето послание,с чистка. 2024, Април
Anonim

Не, Valkyrae в момента е неженен. Американската любима преди това имаше четиригодишна връзка с Майкъл 'sonii' Sherman, която приключи през 2020 г.

Валкира харесва ли Сикуно?

Rachel 'Valkyrae' Hofstetter призна, че веднъж се е притеснявала Sykkuno да "продължи" от тяхната група за приятелство Amigops с CorpseHusband и Jeremy 'DisguisedToast' Wang. … „Обичам Sykkuno Толкова се радвам, че го срещнах. Много се гордея с него и развитието му през последната година и половина.

Труп се среща ли с Валкира?

Corpse Husband и Valkyrae са близки приятели, но не са във връзка. … Може да няма нищо романтично между двамата стриймъри в YouTube, но Valkyrae и Corpse Husband се подкрепят много онлайн.

Сикуно излиза ли с Рей?

Феновете са направили видеоклипове на тези двама да флиртуват, което очевидно се случва доста често. Това накара много хора да се интересуват дали Sykkuno и Rae всъщност са запознанства с IRL. Засега няма доказателство, че Sykkuno и Valkrae изобщо имат връзка.

Сикуно излиза ли с Лили Пичу?

Заедно с много други популярни стриймъри, роденият през 1992 г. стриймър на Twitch се присъедини към общността Among Us в продължение на много месеци. В началото на този поток Сикуно спомена, че Лили “LilyPichu” Ки току-що е участвала в групата Among Us. … Сиккуно се оказва, че все още е самотен мъж

Препоръчано: