Logo bg.boatexistence.com

Какви артикули counter tidehunter?

Съдържание:

Какви артикули counter tidehunter?
Какви артикули counter tidehunter?

Видео: Какви артикули counter tidehunter?

Видео: Какви артикули counter tidehunter?
Видео: How To Count Carbs On A Keto Diet To Lose Weight Fast 2024, Може
Anonim

Добре срещу…

  • Bane.
  • Batrider.
  • Shadow Fiend.
  • Phantom Lancer.
  • Windranger.

Как се противопоставяте на Broodmother?

Broodmother получава противодействие от всяко AoE щети, както и продължително деактивиране на една цел. Winter Wyvern е един от най-добрите контра срещу Brood, тъй като тя може едновременно да задържи Brood на място и да убие паяците си.

Как противодействате на invoker?

Glimmer Cape е по-евтина алтернатива за намаляване на щетите на Invoker. Blade Mail може лесно да убие Invoker, ако направи комбинацията Chaos Meteor и Tornado. Force Staff може да се използва за спасяване на себе си и съюзниците от комбинациите на Invoker. Diffusal Blade може да се използва за изгаряне на мана на Invoker.

Добър герой ли е Tidehunter?

Блокът за щети също е удивителен. Дава му много оцеляване, което другите герои трябва да похарчат няколко хиляди злато, за да постигнат. Според мен Ravage е черешата отгоре на слънчевото пържене, което е Tidehunter. Разбира се, това е огромен, променящ играта ult, но той все още нарушава отборните битки толкова добре и без него.

Как се противопоставяте на Chaos Knight?

Juxtapose позволява на Phantom Lancer да надвие Chaos Knight поради способностите му за една цел. Doppelganger може да се използва за избягване на Chaos Bolt. Spirit Lance може да се използва за тормоз на Chaos Knight по време на ранната игра. Често Diffusal Blade може бързо да изцеди Chaos Knight от цялата му мана, оставяйки го неспособен да прави заклинания.

Препоръчано: